Tags

, ,

6 uger til jeg flytter……hurra for tiden egentlig går ret hurtig trods alt. Jeg kan også godt mærke nu at jeg ikke magter denne bolig mere. De små ting som jeg klart har lagt mærke til før men bare fundet mig i er nu begyndt at irriteret mig, såsom underboen der smækker døre og vinduer, hendes datter som gerne må sidde i timevis og banke klodser eller andet legetøj ned i gulvet (stakkels underbo der er ved at få pip), larmen på trappe opgangen og ja jeg kan blive ved. Snart er disse ting slut og jeg får freden i hverdagen tilbage og kors det bliver skønt. Nok får jeg en nabo men støjen er ikke den samme i et sammenbygget hus som i en boligblok.

Glæden ved at jeg snart får haven og kan få sat en masse blomster er bare så dejlig, komme ud og nyde det gode vejr og ja ikke mere skal slæbe vare og vasketøj op på anden sal. For mig bliver det drømmeboligen hvor der kun kan være glæde og hygge. Og sjovt nok er jeg faktisk begyndt at glæde mig til jul også…….noget jeg ikke har gjort i årevis, men nu kan jeg få plads til pynt og samvær og så er det som om glæden langsomt vender tilbage og det er da vidunderligt.

Tanken om jeg ikke mere får så langt op til byen når der sker forskellige ting på torvet i form af musik……ja det tar jo kun 5 min at gå der op og det ser jeg frem til og rart at igen kunne tage del i de ting der sker omkring en.

Nå men ikke mere flytte snak……nu kan jeg se lys forude og det er skønt.

Snart er det Bededagsferie og der er igen Døllemarked, men som de sidste par år må jeg sige det er et sørgeligt musik program de disker op med og det er ikke noget der trækker mig der over mere. Men måske jeg tager en tur der over sammen med datteren og kikker lidt på de forskellige boder, men nu må vi se hvad jeg gider. Jeg skal ikke have noget da jeg har besluttet ikke at købe mere før jeg flytter og det skal jeg helst holde 😀

Nu vil jeg pakke sammen for idag…..og nyde resten af lørdag aften i selskab med mit strikketøj. Sjovt som jeg er blevet bidt af det igen og nu har jeg snart så meget garn at jeg kan få et par mdr til at gå 🙂