Tags

, , , , ,

Kors hvor er det skønt at solen endelig sætter ind og får varmegraderne til at stige, så nu er der lukket for varmen og alle vinduer er gavlet op og jeg nyder den friske luft det giver. Nu kan det da kun gå for langsomt med at flytte så jeg kan sætte mig ud i min have og rigtig nyde den……evt i selskab med et godt glas vin eller en kold øl……nå ja en kop kaffe kan da også gøre tricket 😀

Jeg roder stadig og har pakket en hel del ned i køkkenet og nu er der kun det allermest nødvendige i skabene og jeg er så småt begyndt at vaske skabe ud så de er rene og måske bare lige skal tørres over med en våd klud den dag jeg skal gøre lejligheden ren og det er rart så meget som muligt er gjort og klar. Jo lettere er det når tiden kommer og jo mindre tid skal jeg bruge her oppe på rengøring og mere tid bliver der til den nye lejlighed.

Her en af dagene skal jeg have ringet til maleren da jeg vil have malet en væg i stuen sort for det står pænt til alle de hvide ting der kommer op og jeg gider ikke selv male den da jeg ved det ikke koster ret meget at få ham til at gøre det da jeg kun skal betale for tonefarven og ikke alt malingen.

Og så kan jeg se frem til en tur til staden på mandag hvor datteren og jeg tager vores første tur ind for at prøve brudekjoler og jeg håber vejret er med os og solen skinner, det er jo en del hyggeligere end hvis det regner. Men ved også godt vi ikke skal rende ude da det med garanti tager hele eftermiddagen at prøve div kjoler. Spændt på om hun finder frem til hvad stil det skal være.

Og sjovt som jeg er blevet bidt af en gal strikkepind igen. Jeg indkøber garn til div ting og strikker på liv og løs. Sidste modtaget garn er noget Lace garn i rosa, hvid og grøn som jeg vil strikke et langt sjal af til at tage over skulderen en kølig aften. Og ja så faldt jeg over noget bomuldsgarn der var meleret i rosa/hvid/pink og lyslilla/hvid/lilla som jeg vil bruge til grydelapper, disse skal dog hækles men det er også rart at have for ved hvis det blir en varm sommer får jeg ikke strikket så meget da jeg sveder i hænderne og så er hækleriet et godt alternativ. Men nu skal jeg heller ikke købe mere garn før dette er brugt……men ved godt det kan være svært hvis der dukker noget op der er spændende, men må prøve at beherske mig også af hensyn til penge.

Ellers ikke noget nyt her fra……nu skal jeg bare slå 44 dage ihjel og så er det ud her fra…..kors hvor jeg glæder mig 🙂