Tags

, , ,

Kender i det at man skal vente på at få leveret noget og kun får en tid der hedder imellem kl 12-18. Kors jeg hader den slags for det er så svært at tage sig sammen til seriøst at gå i gang med at lave noget. Men nu var dagen i dag sådan og jeg må trods alt huske på jeg glædede mig til mine ny indkøbte havemøbler kom.

Jeg endte i soveværelset og fik i dag pakket 4 kasser ned der inde med både tøj, dyner/puder samt div nips ting som stod på hylder……disse blev så også pakket ned. Der er nu stort set kun det tøj jeg skal bruge samt lidt håndklæder tilbage og så de ting der er under sengen men der er det meste pakket ned i bedrollers og det skal bare blive der i så det skal ikke andet end ud fra under sengen. Der virker en smule rodet der inde men ok der står jo også nu 8 kasser samt spisebord, 6 spisbordsstole samt et tv bord, nok er det ikke pakket ud og samlet men det fylder jo stadig en del. Og ja så selvklart min seng, kommode og lidt andre ting……godt man kun sover der inde for ellers havde jeg nok fået stress af det 🙂

Havemøblerne kom ved 15 tiden så det var ok og det røg jo bare i kælderen så det fylder ikke op her oppe og det ser rigtig pænt ud og jeg er glad for det er gråt og så med de fede hindbærrøde hynder på ja så er der ikke et øje tørt til sommer 🙂

Nu fik jeg så lidt tid til at sidde her og skrive, alt imens jeg render og røre i en vand/mel blanding som skal stå ved stue temperatur i 6 timer og røres i hver time for så at blande resten af melet i samt havsalt og så på køl og hæve i 12 timer. Dernæst skal det bages i en støbejernsgryde med låg og så skulle der efter sigende komme et yderst lækkert brød ud af det. Gør der det ja så må man sige det er billigt og nemt……også selv om man de første 6 timer skal røre i det hver time. Poster billede af det i morgen når det er bagt så man kan se resultatet……ved dog det nok ikke bliver helt efter opskriften da der skulle bruges mel malet i stenkværn men det fås ikke nogen steder hernede så jeg fandt et andet mærke hvedemel som er lidt bedre end det helt alm man bruger. Men et er sikkert når jeg tager til KBH d 22 hvor vi skal ind og kikke på brudekjoler så skal jeg forbi torvehallerne hvor de sælger det og have et par poser med hjem og det er jo lige ved metroen så skal da heldigvis ikke slæbe det så langt.

Så i morgen står den som kun på at bage brød og nok gøre en smule rent her hvor det kan lade sig gøre. Onsdag er der tid hos optikeren da der skal andre glas i mine nye briller…….jeg tror desværre ikke helt jeg lære at have dem på da det er svært med de 3 synsfelter men jeg må så se om det hjælper med de nye hvor læsefeltet er rykket 1-2 mm op og bagefter en tur til frisør da det trænger og ja så ved jeg ryggen ikke gider mere……dog skal den lige forbi Fona og købe Hobbitten som jeg glæder mig vildt til at se 🙂

Ønsker alle en god uge og nyd nu solen når den dukker op……vejret har jo været skønt i dag og man fornemmer foråret 🙂