Tags

Så er vendt hjem efter at have passet de unges katte og jeg var super heldig med vejret da solen skinnede både onsdag og torsdag samt i dag og det har jeg nydt i fulde drag. Tiden var en smule lang i går da det var gråt og koldt uden for og når man ikke er i sit eget hjem er der jo ikke meget man kan gøre eller lave. Men heldigvis havde jeg strikketøjet med og det brugte jeg en del tid på…….når ikke lige Chili løb afsted med garn nøglet.

De er nu ret sjove begge to dog er Bailey den der er mest opmærksomheds krævende og han render efter en som et lille barn og tror konstant der er nogen han kan spise og sidder man og spiser så stikker han hoved helt op i ens i håb om at få en bid. Man skal bestemt ikke lade noget mad liggende fremme for så har han snuppet det. Jeg kunne også se at når jeg havde været i køkkenet så daffede han der ud og studerede køkkenbordet……..man kunne nemlig se hans poter da han altid hopper i vasken efter vand. Han har også fundet ud af at åbne skabet over bryggersbordet hvor deres mad står og den ene dag havde han fået fat i posen med tørret fisk og smidt den på gulvet. Da jeg så kom ind og ville tage den så snuppede han denne store pose imellem tænderne og spænede ind i køkkenet alt imens han knurrede som en arrig hund. Og tro mig han var svær at fange og til han held røg der fisk ud over det hele. Så jeg måtte børnesikre eller skal vi sige kattesikre skabet med en opvaskebørste igennem håndtagene på skabene så han ikke kunne åbne mere. Han vil også gerne drikke vand direkte fra hanen og går man på badeværelset eller i bryggerset så kommer han farende og sidder og venter på man åbner for vandet og så drikker han ellers løs. Derimod Chili han render mest ude og så kommer han og spiser og sover ind imellem og eneste unoder han har lavet er som sagt at rende med mit garn.

Men det har været hyggeligt at passe dem og jeg har fået tiden til at gå da jeg jo ikke kan pakke ned hver dag.