Tags

,

Som man kan læse i sidste indlæg så bestilte jeg havemøbler i aftes og bestemte mig at vente med havehynder til jeg var flyttet. Men da de unge ringede og spurgte om jeg ville med ud og handle så takkede jeg ja og endte så i Jysk hvor jeg fandt nogle flotte røde havehynder i super god kvalitet og dem måtte jeg eje. Normalt er jeg ikke til rødt og køber aldrig noget i den farve til at bruge indendørs, men i haven synes jeg det kunne være fedt og jeg burde jo også se at komme lidt væk fra den grå/hvid/sorte skala jeg altid køre i. Og jeg så man kan få en parasol i samme lækre røde farve så den skal også anskaffes men her blir det ikke før jeg er nede i den nye lejlighed for jeg skal se hvilken str den skal have og da en parasolfod vejer et ondt år så vil jeg ikke slæbe den med her fra.

Og så faldt jeg lige over en box med alle Harry Potter filmene på BlueRay til 300 kr og det kunne jeg da ikke står for og da jeg ikke har set meget mere end den første så er her film til nogle regnvejrs aftner i sommer eller til vinter. Elsker jo den slags film men havde sagt jeg ikke gad se dem før jeg kunne få alle på en gang og ja det har jeg så nu 🙂

Ellers har jeg brugt dagen til at pakke lidt ned til de næste dage hvor jeg skal være kattepasser og det tog de unge med hjem så jeg ikke skal slæbe det på cyklen i morgen og det er rart nok og havde også været en umulig opgave for mig. Og igen så håber jeg solen titter frem imens jeg er der ude så jeg kan nyde den lidt og ellers har datteren en pose med rødbeder hun gerne vil have lavet som hun ikke selv fik gjort og så til sidst tænkte det gad jeg nok nu jeg var der ude…..og ja klart vil jeg det og så har jeg også noget at tage mig til imens.

Hold jer munter der ude……nu dukker jeg sikkert ikke op igen før lørdag aften eller en gang søndag.