Tags

, , ,

I dag kom første portion garn som jeg havde bestil og nu har jeg 8 nøgler uldgarn i sarte farver til små bitte trøjer og strikkepindene gløder allerede. Nyder tanken om at en dag når de er sendt afsted kan de hjælpe små for tidligt fødte børn i Afrika, et sted som jo har ganske svært ved at få de ting der skal bruges for at hjælpe små børn. Og kan jeg gøre bare en lille forskel ja så er min dag reddet og jeg kan glæde mig.

Næste pakke er også i sarte farver men kun i baby lyserød og svag lime men det er yndige farver og der kommer også 8 nøgler der. Jeg fornemmer der skal bruges knapt et nøgle til hver trøje og de rester jeg får kan jo evt bruges til et par stribet trøjer eller et tæppe som de også har brug for.

Ved ikke om det er mig der ikke kan finde det, men i min søgen på nogen som samler disse trøjer og andet strik ind og sørger for de kommer frem ,kan jeg kun finde en Norsk side som hedder “Strikk for livet” men det er ok og jeg betaler også gerne portoen der op til for de kan komme frem. Men hvorfor er der ingen danske sider der laver sådan et projekt ?! Ja ja jeg kunne starte selv men dertil har jeg desværre ikke overskud og det kræver en masse arbejde og jeg vil ikke starte noget op jeg ikke kan fuldføre.

Når jeg har fået lavet en stak skal jeg nok smide billeder ind og håber jeg kan få andre til at være med til at yde en hjælp.

Her kan du læse mere om projektet Strikk for livet.

483897_10200316171879569_1747456937_n