Tags

, ,

Langfredag og jeg flader ud efter et par skønne dage sammen med familien fra Korsør samt min datter og svigersøn. Det er så dejligt når mine niecer kommer for man er ikke et sekund i tvivl om at de er glade for at se en og elsker at vi kan være sammen. De er snart et par store piger og i år bliver de 9 og 13 år og inden man ser sig om så er de også blevet voksen og flyttet fra reden.

For pigerne var højdepunktet nok at de skulle med de unge ind til Late Night i byen og bagefter ud til dem og hygge samt sove der og de havde haft helt ondt i maven af bare spænding og glæde og nøj hvor er det dejligt de har det sådan for så ved vi jo alle vi er elsket. Vi gamle tog ud og handlede ind til påskefrokost som vi skulle have torsdag og nogen vil mene den gik i fisk da der kun var en masse forskelligt fisk og så leverpostej og æg……samt div grønt. Men vi er alle sådan at vi æder os mætte i div fiske ting og ja så kan vi ikke spise andet og hvorfor så købe en masse pålæg. 

Torsdag morgen kørte vi gamle ud til de unge med morgenbrød og vi hyggede både ude og inde indtil vi begyndte på frokosten og vi endte alle med at være så forædte at vi ikke kunne rokke med øerne. Men vi havde en god dag og det var skønt.

Ud over det var vi også alle lige forbi der hvor jeg skal flytte ned om 2 mdr og når jeg ser det har jeg utroligt svært ved at vente……..men denne mdr er gået hurtigt så mon ikke også de næste 2 mdr gør det og nu kan jeg jo bruge tiden på det sidste der skal pakkes ned og kælderrummet er tømt for alt der skulle smides ud for det klarede min lillebror og svigerinde inden vi kørte og det er jeg dem dybt taknemlig for og så står det ikke og stresser mig. Så skal de unge bare forbi og hente hvad datteren har tilbage der nede og så kan jeg samle resten i et rum og ordne det der er tomt.

Så derfor er dagen i dag doven dag for mig og jeg har ikke lavet noget ud over at vaske op og lavet lidt mad til aften hvad der egentlig kom bag på mig at jeg gad, men det var let mand og ikke noget der krævede de store armbevægelser. 

Onsdag rykker jeg ud til de unge og skal være til på lørdag. De tager en tur til jylland og bagefter ind og besøger nogle venner i København og så passer jeg Chili og Bailey imens og vi skal nok få det hyggeligt og jeg kan slappe helt af da der ikke er noget jeg kan lave imens jeg er der ude og jeg håber solen dukker frem for så kan jeg sætte mig lidt ud i et hjørne i læ for vinden og få lidt sol og så må vi se hvad jeg evt ellers kan finde på. 

Ikke mere her fra…….men ønsker alle en fortsat god påske.