Tags

, ,

Jeg er typen der bliver rastløs når jeg ikke laver noget og jeg elsker at nørkle men kan desværre ikke sidde med de store ting mere så skal jeg strikke ja så må jeg holde mig til små projekter.

Så her fandt jeg frem til et projekt hvor man strikker trøjer, huer, strømper og tæpper til for tidligt fødte i Afrika og da jeg har en vis relation til Afrika ja så var jeg ikke i tvivl om at det var der jeg gerne ville hjælpe og nu gløder strikke pindene og jeg får lavet en masse små trøjer og nyder det.

Små trøjer til for tidligt fødte i Afrika.

Små trøjer til for tidligt fødte i Afrika.

Her kan du læse mere om projektet: Strikk for livet.

Og i min iver har jeg lige været inde og bestille en masse garn i forskellige svage farver og glæder mig til det kommer hjem. 

Jeg må holde mig til trøjerne og evt tæpper hvis jeg vil, for huer og strømper er strikke på 5 pinde eller 4 + 1 og det kan jeg bare slet ikke finde ud af og jeg finder det alt for besværligt, men heldigvis er der andre der kan klare den opgave.

Men nu vil jeg holde påske sammen med familien eller en del af den i form af min bror, svigerinde og to niecer og det glæder jeg mig til. Og jeg har også brug for ikke at lave noget i nogle dage for det tog hårdt på ryggen at få kælderen pakket færdig……men dejligt bagefter.

Så god Påske der ude 🙂