Nu ved jeg godt jeg ikke bør klage over der ligger sne, men selv om jeg jo bare kan blive inde så synes jeg nu det er ved at være træls at se på og jeg skal jo ud ind imellem for at handle. Samt vil vi vist alle gerne snart have forår og sol og tror vi alle mangler solen til at give os den nødvendige vitaminindsprøjtning. Nå men at klage hjælper jo ikke……eneste trøst er at foråret trods alt dukker op på et eller andet tidspunkt.

Har fået pakket lidt flere kasser og nyder det for hver enkelt der er lukket og klar til den store dag. Egentlig utroligt hvad man har som man reelt ikke bruger i hverdagen men heller ikke vil smide ud. Indtil nu er det stort set alle ting på kontoret der er pakket ned, alt hvad der var i skabe mm i stuen og et enkelt skab i køkkenet. Og har jeg krudt til det ryger der noget tøj i nogle kasser i morgen og så skal jeg ellers ned og ordne færdig i kælderen så jeg ikke skal tænke mere på den.

Men har de sidste dage mærket at ryggen og hofterne klager og smerterne er voldsomme og så har men jo ikke megen lyst til at lave noget. Og tror jeg i morgen skal have vendt min top madras, det plejer at hjælpe en del på smerterne, det er bare et helvedes arbejde når man er selv om det.

Og så er det påske lige om lidt og glæder mig til familien fra Korsør kommer forbi, og vi har aftalt at holde påskefrokost ude hos de unge den ene dag og det skal nok blive hyggeligt.

Det er nogle korte indlæg jeg laver for tiden og det vil nok forblive sådan indtil jeg er flyttet og kommet på plads. Føler ikke jeg helt har tiden til at skrive samt noget at skrive om da jeg jo fokusere på at pakke ned og ikke meget andet og det er ikke særlig spændende at læse om.

Så hvis der er lidt dødt her……så fortvivl ikke for jeg vender tilbage med masser af skriveri og billeder.

Fortsar god weekend der ude 🙂 

Reklamer