Tags

Jeg blev i dag ringet op af en dame der havde fået tilbudt den lejlighed jeg bor i lige nu og hun ville gerne komme og se den. Fint nok med mig og der gik heller ikke meget mere end en halv time så var hun her. Men der gik nu ikke mange minutter før jeg godt kunne se på hende at det slet ikke var det hun havde forventet og da jeg jo ikke skal sælge lejligheden ja så lagde jeg ikke fingeren imellem når hun stillede spørgsmål og jeg svarede.

Størrelse og pris hænger ikke sammen her og hvis man ser reelt på den så er den ikke let at møblere hvis man gerne vil have et klædeskab eller et spisebord. Og badeværelset er jo til at grine af med sine 2 1/2 x 1 meter hvor man tager bad imellem håndvask og toilet og her er der på ingen måde heller mulighed for opbevaring ud over måske en lille reol af de her plastik ting med hjul under. Og det er et helvede at tage bad samt rengøring af hele badeværelset bag efter så nej det fanger ikke en evt ny beboer.

Men hun fik set den og sagde så også at hun ville takke nej til den og så håbede hun der ikke gik så lang tid inden der kom en anden i en af de andre afdelinger som jeg så også kunne sige var meget bedre end lige den her, da de har grønne områder man kan sidde i samt har de altaner hvis det er og de to ting forfinedes heller ikke her.

Det sjove var så at en times tid senere hørte jeg støj på trapperne og gud hjælpe mig om ikke min nabo også er ved at flytte og det betyder endnu en lejlighed der er tom her i afdelingen foruden 3 andre. Så i alt 5 lejligheder kommer nu til at stå tomme og det er ikke så smart for denne afdeling men på en måde forstår jeg nu godt folk, dog vil jeg sige den ene der er i stueplan med en lille have til er ok hvis man lige ser bort fra der kun er sol om formiddagen og der er en masse børn uden grænser der render der ved hele tiden. Men ok jeg kan jo være ligeglad for jeg har ikke brug for den her bliver lejet ud før tid da jeg skal bruge tiden på at rengøre her efter jeg selv er flyttet og det passer mig fint ikke at skulle jage med det.

Men hold da op hvor jeg glæder mig til min egen nye lejlighed og alle de gode fordele den har……have og mere plads…….skønt.