Tags

, ,

Dagen i går blev brugt i min kælder og kors jeg fik pakket en masse om samt ned og endnu en gang sorteret ud i div ting som nu bare skal smides i containeren her en af dagene og hurra for den skønne kvinde længere nede i blokken fordi hun giver mig en hånd med til netop denne opgave. Jeg kan nemlig ikke selv slæbe alle sække der over uden jeg smadre min ryg helt.

Jeg blev dog ikke helt færdig og ville have været der nede i dag og ordnet det sidste, men måtte sande det gik bare ikke. Jeg ved det jo godt og en dags hårdt arbejde kræver en del dage bagefter hvor jeg lige skal komme mig……men mon ikke jeg inden weekenden er overstået har fået ordnet det sidste og så kan samle det hele i et rum og vide det er dette der skal flyttes med.

Så venter jeg bare på at der her d 22 kommer folk og skifter måler på alle vores radiatorer. For først når det er sket kan jeg fortsætte med at pakke ned her oppe, her er nemlig ikke plads til at sætte kasserne fordi de skal have en del plads til deres arbejde og det betyder jeg ikke kan stille kasser tæt på og ja så må jeg vente med at pakke mere ned.

Nå men det er jo også fint nok, jeg har jo trods alt stadigvæk 78 dage at pakke i og der er vist ingen fare for at jeg får stress inden flyttedagen 🙂

Reklamer