Tags

Så fik de unge datoen på plads og brylluppet bliver d. 2 august 2014 så nu er de store ting klar som netop datoen, kirken og stedet hvor det skal holdes og det føles rigtig rart at vide de har de ting på plads.

Så langt så godt og nu kan de bruge tiden på at nusse med detaljerne, indbydelserne og alle de ting de nu engang gerne vil have der skal ordnes. Og så kommer den allerstørste ting når vi taler om bryllup…..

BRUDEKJOLEN.

Det skal nok blive en spændende oplevelse og jeg glæder mig rigtig meget til vi starter med dette og allerede nu har vi en tid hos Nicolai-brudekjoler d 22 april og jeg glæder mig til at se hende i de forskellige kjoler og om der er noget der lige fanger hende ved første øjekast. Men ellers er der 2 mere i ærmet der skal kontaktes og så hedder det sy efter hendes ønske. Men nu ser vi hvad de kan tilbyde og tager den der fra. Nogen vil mene det er lang tid i forvejen vi begynder på dette, men i og med det næsten er sikkert den skal sys efter hendes ønske ja så er det fint at være i god tid da der jo så vil komme en masse prøvninger mm inden den er færdig og hvorfor gemme det til sidste øjeblik og måske få stress fordi tiden bliver knap. Nej både datteren og jeg er født med et gen der hedder “bedre i go tid” og den holder vi os til.

Jeg vil helt klart skrive mere om vores besøg de forskellige steder og om hvordan det er hvor vi kommer frem og betjeningen af os, men jeg vil af naturlige årsager ikke komme ind på selve kjolen overhoved da den skal være helt 100% hemmelig til den dag hun træder ind i kirken.

Det er en stor ting når ens datter skal giftes og jeg glæder mig rigtig meget og ved hun kunne ikke ønske sig en bedre mand og de nok skal blive det perfekte brudepar og ægtefolk……og så kan man jo også snart begynde at tænke på der inden for de næste år kommer børnebørn og det bliver jo skønt.

Ikke mere bryllupssnak for nu……det hele er jo pakket lidt ind i en røgsky og sådan skal det forblive.

Reklamer