Tags

, , ,

Så starter jeg en ny omgang op og denne gang bliver den meget anderledes end alle de andre gange.

2013 må sige at være startet op på en rigtig god måde og nu begynder et nyt liv eller det vælger jeg at kalde det.

Var heldig at få en pension udbetalt der gjorde jeg kunne forsøde mit liv en del og hvem synes ikke det er hyggeligt, men det bedste af det hele var at i den forbindelse blev jeg skrevet op til ny lejlighed nede ved jorden og med en have til og her kom heldet ind for anden gang da der kun gik en måned så fik jeg besked på der var en jeg kunne overtage fra d 1/6. Så glæden var stor og nu tror jeg ikke der kommer flere gode uventet nyheder ind i mit liv, men der er også sket så meget at jeg kan leve længe på det der er sket.

Hvad vil jeg så med bloggen denne gang ? Jo nu bliver der en masse at fortælle og nu der kommer en have også vil jeg med garanti poste en masse oplevelser der ude fra og så vil der i det hele taget ske en forandring i mit liv da jeg nu får lettere til alt ting, da jeg ikke skal mase op og ned fra anden sal og med flere oplevelser ja så også flere indlæg her.

Som den jeg nu engang er ja så er jeg allerede begyndt at småpakke, for det jeg ikke sådan bruger i hverdagen kan jo lige så godt blive pakket ned og på den måde får jeg jo heller ikke stress. Flytning er også bestilt da jeg ikke magter at samle folk til at hjælpe og der er penge til at betale for det og det går super tjept når det er proff der gør det og så skal jeg bare se på fra sidelinjen og ja pakke ud når det kommer ned i den nye lejlighed og det er jo til at klare. Og heldigvis har jeg datteren der på dagen og svigersønnen har fri fra job den weekend og kommer og hjælper lørdag/søndag med ting der evt skal bores op og sættes til.

Dette var så den spæde start på alt det nye der skal ske og her kommer meget mere med tiden……tak fordi du læste med.